Hva er det beste med å jobbe i Svale?  


Det beste med å jobbe i Svale er det gode arbeidsmiljøet og mine kolleger, jeg føler at vi gjør hverandre bedre. Det å kunne dra nytte av hverandres erfaringer og kunnskap er noe jeg opplever som svært givende. 


Det er også veldig gøy å jobbe i et ungt selskap som har fått mye ansvar, også internasjonalt. Det er virkelig en tillitserklæring til oss som team. For eksempel har nå Urban Economy Forum lagt et møte til oss i Norge, med Oslo som innfallsvinkel. Det er kult å se at selskapet har så mye tillit til oss. Alt i alt er det veldig givende å jobbe her. I tillegg har vi fantastiske kunder, og det er veldig gøy å være med på byutviklingsprosjekter i praksis.  

 Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb? 

Når jeg ikke er på jobb, tilbringer jeg mye tid sammen med min kone og våre to barn. Vi elsker å lage mat og eksperimentere med nye oppskrifter og forskjellige kjøkken. 

"Det beste med å jobbe i Svale er det gode arbeidsmiljøet og mine kolleger, jeg føler at vi gjør hverandre bedre."

Jeg finner også stor glede i å stelle med planter og se dem vokse og spire. Å prøve nye hobbyer og prosjekter er noe jeg virkelig trives med, og jeg finner alltid noe nytt å interessere meg for. 


Hva mener du er Svales viktigste bidrag for å skape bærekraftige samfunn?

Svales viktigste bidrag for å skape bærekraftige samfunn er kanskje vår stemme. Vi deltar på ulike arrangementer og fora, og benytter muligheten til å formidle våre meninger og synspunkter på. Vi tror at dette er en viktig måte å påvirke andre selskaper til å også tenke på bærekraftighet. Ikke alle selskaper har nødvendigvis sterke meninger, så det å kunne ytre noe på denne måten er viktig. Det er også viktig å gjennomføre bærekraftige prosjekter for våre kunder. Som et lite selskap er det også unikt for oss å kunne bidra til prosjekter som Oslopaviljongen, og dette er noe vi er stolte av å kunne gjøre. 

Hvordan ser en perfekt dag i Oslo by ut for deg? 

En perfekt dag i Oslo for meg ville vært en sommer- eller høstdag hvor solen skinner, men det trenger ikke være altfor varmt. Jeg ville nytt det yrende bylivet og aktivitetene på alle gatehjørner, og gå fra sted til sted for å oppleve forskjellige ting. Jeg ville ikke hatt behov for å besøke noen spesielle steder, men heller ta del i alt det spennende som skjer rundt meg. Jeg ville gjerne stoppet opp for å spise en is eller et annet lite måltid. Om vinteren ville jeg dratt ut av byen og tilbragt tid i marka, som Ekeberg, Østmarka, Nordmarka og Holmenkollen. Korketrekkeren er også veldig gøy. I dag har jeg vært ute og tatt inn bylivet og sett på folk som kommer ut av hiet sitt, og det er alltid en fin opplevelse å se Oslo våkne til liv.  

Jens Arne Sollien |  Daglig leder

jens.sollien@svale.no  |  Tlf. +47 454 23 833